Blog

Tag med på opdagelse!

For det synes jeg vi gør for lidt!

Hej med dig!

Tusind tak, fordi du er lige her lige nu og læser mit allerførste blogindlæg – det er jeg rigtig glad for.

Jeg hedder Cille, jeg studerer adfærdsbiologi og så ELSKER jeg at gå på opdagelse.

”If you can dream it, you can do it” – sådan sagde Walt Disney og jeg har altid været en drømmer. Sådan en type dømmer hvor der ikke er langt fra drøm eller idé til handling. Når jeg får en idé er jeg meget hurtig til at gøre målet klart, for så at lægge en plan og føre ud i livet. Jeg elsker at leve sådan, fordi det gør min hverdag spændende og uforudsigelig. Det er min nysgerrighed og spontanitet som driver mig.

Det er også derfor jeg nu har lavet denne hjemmeside med tilhørende blog, for jeg vil rigtig gerne inspirere dig, til at gå mere på opdagelse i din hverdag og vise dig at der er mange måder at tage på opdagelse på. 

5 FUN FACTS OM MIG:

 1. Jeg er helt enormt nysgerrig
 2. Jeg har gået fra Odense til Skagen med min hund og et telt – bare fordi!
 3. Jeg arbejder med adfærd hos marine pattedyr (hvaler og sæler)
 4. Jeg samler på rejsebøger
 5. Jeg spiller guitar

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nye indlæg af forskellig art. Fokus vil være på alt fra store til små oplevelser, som du kan skabe i naturen eller i byen. Jeg vil skrive om anderledes rejsemåder, som for eksempel vanlife og det at rejse alene som kvinde. Jeg vil skrive om kulturoplevelser som street art og gadekunst i ind- og udland, livsstil, anderledes overnatningsmuligheder i Danmark og udlandet, glamping, outdoor oplevelser og så vil jeg lave blogindlæg, som vil have en smule mere personlig vinkel.

Der vil være en månedlig feature, hvor jeg interviewer forskellige personer, som er inspirerende af den ene eller den anden grund. Jeg vil dele ud af tips til rejseruter i Danmark og udland og så vil jeg sammensætte forskellige typer af ’hitlister’ over relevante emner.
Den røde tråd på siden skal være dét at tage på opdagelse.  

Hvis du spørger mig, så er det i opdagelsen af nye ting eller steder, at spændingen, tilstedeværelsen, glæden, den øgede nysgerrighed og åbenheden ligger.

6 GRUNDE TIL AT JEG LAVER DENNE SIDE:

 1. Jeg vil gerne sprede nysgerrighed og inspirere andre mennesker.
 2. Jeg håber at medvirke til at flere tager på opdagelse.
 3. Mange kender slet ikke til alle de muligheder, der faktisk er omkring dem, og dem jeg håber at kunne skabe lidt opmærksomhed omkring.
 4. Der er en opfattelse af, at udlandet kan alt og har alt det fede – Danmark kan også noget og det vil jeg gerne vise.
 5. Jeg synes tit at fokus er på de store oplevelser, som kommer til at overskygge de mindre, men ofte lige så gode oplevelser.
 6. Alting kan blive en opdagelse eller et eventyr, hvis man sætter sig det for.

Jeg håber at kunne hjælpe dig med få øje på nye sjove, spændende og interessante ting – nogle af dem ofte noget, du måske ikke lige ser i farten eller måske slet ikke havde tænkt over eller vidste fandtes.

I min verden kommer oplevelser i både store og små udgaver og alle opdagelser, eventyr og oplevelser har lige meget værdi. Det er ikke altid nødvendigt at tage langt væk eller bruge mange penge, for at få en spændende oplevelse. 

Hvis du er åben, sætter tempoet en smule ned og kigger dig omkring, vil du opdage at både store og små opdagelser og eventyr venter lige udenfor din dør. 

Jeg håber at du vil følge med og at du kan finde inspiration der gør dig nysgerrig og giver dig lyst til at tage på opdagelse.

Del på facebook